2015-03-31

Összevonja a postafiókokat az új Gmail app

Nagyobb frissítést jelentett be a Google a Gmail androidos verziójához. Az alkalmazásba végre bekerült a régóta várt egyesített fiókkezelés, a külső IMAP és POP fiókokba érkezett levelek esetén is elérhető a párbeszéd nézet, és a kereső is okosabb lett.

Számos új funkcióval bővült az androidos Gmail alkalmazás, jelentette be a Google tegnap egy bejegyzésben az app hivatalos blogjában. Az Android standard levelezőjeként (házon belüli konkurense, az Inbox még mindig csak meghívásos alapon tesztelhető) rendkívül népes felhasználói tábora van, így a keresőóriás rengeteg visszajelzést és bővítési kérést kap vele kapcsolatban.

Az egyik leggyakrabban felmerülő óhaj a külső fejlesztőktől származó e-mail alkalmazásokban régóta elérhető egységes fiókkezelés (unified inbox) volt, ami az új kiadással végre a Gmailből sem fog hiányozni. Mivel manapság elterjedt gyakorlat több e-mail fiók egyidejű használata (például személyes, munkahelyi, közösségi oldalaknak és különböző online szolgáltatásoknak fenntartott), ha pedig a felhasználó ezeket a Gmail appba becsatornázva kezeli, eddig állandóan váltogatnia kellett közöttük. A menüből elérhető egységes fióknézettel ezt a felesleges macerát gyomlálja ki végre a Google.

Forrás: http://www.hwsw.hu

<<< Vissza a híreinkhez
Malaca van, ha a malacoson hirdet Malaca van, ha itt is hirdet: www.malacavan.com
Érdekes informatikai hírek a nagyvilágból