2014-10-01

Windows 10

A Microsoft kedden, egy korai technikai előzetes (Technical Preview) formájában mutatta be a Windows operációs rendszer következő verzióját, a Windows 10-et, amely október 1-től lesz elérhető PC-re. A bemutató során a hangsúlyt a vállalatoknak szánt fejlesztések, a megújult felhasználói felület, valamint a továbbfejlesztett biztonsági és felügyeleti funkciók kapták.

A Windows 10 a Windows teljesen új generációjának első képviselője, amely megújult felhasználói élményt és új lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, legyen szó munkáról, játékról vagy kapcsolatteremtésről – fogalmazott Terry Myerson, a Microsoft operációs rendszerekért felelős részlegének ügyvezető alelnöke.

A Windows 10 egységes, ismerős és széles körben kompatibilis működési környezetével alkalmazkodik a felhasználók által használt eszközökhöz – legyen szó Xboxról, PC-ről, telefonokról, táblagépekről vagy egyéb készülékekről – és ahhoz, amilyen tevékenységet éppen végeznek rajtuk, így még nagyobb egyéni hatékonyságot tesz lehetővé. A Windows 10 problémamentesen fut majd a legkülönbözőbb eszközökön, az ún. „dolgok internetjét” (Internet of Things) alkotó készülékektől kezdve egészen a nagyvállalati adatközpontokig. A Microsoft egységes alkalmazásplatformot biztosít a fejlesztők számára mindezeken az eszközön, ugyancsak egységes alkalmazás-áruházzal.

Forrás: http://winmagazin.blog.hu

<<< Vissza a híreinkhez
Malaca van, ha a malacoson hirdet Malaca van, ha itt is hirdet: www.malacavan.com
Érdekes informatikai hírek a nagyvilágból